Posted by: Gurindam Jiwa | Sunday, March 16, 2008

Soho Seafood, Bandar Baru Bangi

I’m not a food connoisseur, let’s get that straight. Good food is good food.

Soho Seafood @ Flickr

But here at Soho Seafood, food is food. It is up to the photographer to make it look good.

The service does come with a complimentary appetizer.  And the ABC is for the health conscious and the color-red lover.

Soho’s Neighbor

Oh, the gas station is the restaurant’s neighbor. More photos here.

About these ads

Responses

  1. boleh saya dapatkan alamat dan telefon number restoran nie?

    Itu tak dapat saya tolong. Tapi tempatnya tak susah nak cari. Dari lebuhraya PLUS, ambil susur Kajang Putrajaya. Lepas bayar tol, ambil jalan bawah kiri sikit tu, jalan terus. Selepas lampu isyarat tu, terus akan menuju melalui Taman Industri Selaman. Tengok sebelah kiri, boleh nampak stesen minyak Esso dan Restoran SOHO tu. Good luck.

  2. salam bro,senang je nak gie sane tu huhuuhh..kalau dari kl menuju ke seremban guna haiway utara selatan masuk tol kajang ,pas tol terus je jangan himpit ke kanan terus nanti nampak trafik light besar sebelah tradik light tu jln susur ke kajang ambil tengah nye terus je sambil2 tu tgk belah kiri dah nampak dah….ok bro harap ko faham ek aku tahu coz aku selalu lalu c tu

  3. untuk pengetahuan semua, kt soho bangi ni ade 1 hidangan pelik. dalam buku menu tertulis “Mix American Grilled Chicken and Beef”. bile datang menu tu di meja makan, dalam pinggan tu ade kambing dan ayam..ksian kt adik ipar saya..
    bila di tanya pada cashier di kaunter, cashier tu blh jwb, biase je tu kt cni..hello..kambing tu dlm b.i adalah lamb..beef tu dlm b.i lembu..ntah mana dorg2 ni blajar b.i..

  4. no tel soho ade x?

  5. tengok world cup skrin besar, syok gile kat soho..enjoy gile, bebeza dr tgk kat mamak…after all, mamak or melayu, tekak saya & husband prefer melayu…soho best…

    Saya, kalau sempat, tengok di rumah sahaja.

  6. huhu…soho sgt mengecewakan… serius x best…order ikan siakap bakar n tomyam n sirap limau (utk 2 org) : RM45. harga kte blh ignore kalau mknn best..tp x best lgsung.. ikan siakap tu berminyak gile…guna satu senduk minyak kot.. tomyam pun tak best.. huhu… servis lembab.. overall rating 1 out of 10..

  7. xde lh best mana pun soho ni….biasa2 aje kdg2 dgn pekerja nya yg xde sopan..ntah lh nk mkn bole lh xde grand sgt..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 644 other followers

%d bloggers like this: