Posted by: Gurindam Jiwa | Monday, July 21, 2008

A New Life 20w6d

A New Life
20w4d Another Boy!? Alhamdulillah😀
TAL (EDD): 8 Dec 2008


Responses

  1. congratulations! another caliph on the way!

    Well, thank you.

  2. w.luqman haris birthday 8 dec 2003,

    OK brader, dah letak dah reminder kat e-Group.

    Untung anak lahir masa cuti sekolah ni. Kalau tak bukan setakat kena beli present untuk dia je, untuk semua classmate dia pun mu kena belikan jugak.

    Padan muka…😆

  3. waktu saya scan anak yang ketiga, doktor cakap..tahniah kerana seorang lagi girl..jadi 3 dara….

    yang ni nak komen…3 teruna lah kot!..

    kalau cukup 7 boys nanti, boleh buat iklan petronas cari daging lembu waktu raya tuuuu…

    mine, 8 girls + 1 boy dah cukup corum..

    Mana tau dah cukup quorum?

    Yang 1 boy tu manja sakan la kot…

  4. kira cukup dah korum tu…..tak kira!!

    orat saraf dah tak larat..umug pun dah melebihi sempadan..

    lain la orang lelaki..had umug tak kira sempadan dan batasan..

    1 boy sorang tu??tak tau nak kata..
    tangan tangankan jugak..

    kut nak manja juga, buat gena..
    cobaan…

    Kita 2 boys ni pun dok perang sakan. Apatah lagi dengan Power Rangers, Ninja Turtles kat TV. Tu yang paksa masuk taekwondo tu, alang-alang perang, belajar perang betul-betul. Dah masuk taekwondo, dia boring pulak, sebab tak dapat tengok Power Rangers hari Sabtu 5:30 petang. Sebab time tu lah ada extra training.

    Dengar kalau anak perempuan ramai pun ada cerita sendiri juga. Sorang nak tudung biru, sorang nak tudung kuning. Sorang dapat jubah baru, yang lain pun nak jubah baru.

    Cobaan…

  5. Tahniah on no.3. Lagi 3 bulan lagi. Boleh namakan ADHA. Raya Haji.

    Atau namakan dia Mabrur. Bile dia ada rezeki pergi haji, otomatik panggil Haji Mabrur. Terima kasih.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: